KSG, accountants & belastingadvieurs is lid van het SRA en internationaal aangesloten (via SRA) bij INAA. Het SRA is een netwerkorganisatie van 370 zelfstandige accountantskantoren met 900 vestigingen in Nederland. Er werken 20.000 professionals die kwaliteit leveren op accountancy-, fiscaal en juridisch gebied. Op de website van het SRA is beschreven welke voordelen het heeft te kiezen voor een SRA kantoor. Klik op onderstaande knop om het volledige artikel te lezen.

SRA kantoor Limburg

Via het SRA is onze organisatie ook aan gesloten bij het internationale netwerk INAA, een grensoverstijgende associatie van professionele, zelfstandige accountantskantoren. Binnen de INAA Group zijn ruim vijftig landen vertegenwoordigd, verspreid over alle werelddelen. In de INAA Group wordt Nederland vertegenwoordigd door SRA-International. Door dit internationaal samenwerkingsverband kunnen we u eenvoudig helpen met grensoverstijgende vragen. Meer informatie over INAA kunt u lezen op http://www.inaa.org.

KSG is natuurlijk ook lid van het NBA en ook is onze orginsatie lid van het RB. Het Register Belastingadviseurs (RB) is een actieve en praktijkgerichte beroepsvereniging die de belangen behartigt van ruim 7.500 aangesloten leden. Het RB overlegt intensief met overheid en politiek en biedt informatie en daadwerkelijke hulp bij de praktijkuitoefening.

Waarom een SRA kantoor?

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

KSG, Accountants & Belastingadviseurs