Organisatie

KSG, accountants & belastingadviseurs is een veelzijdig accountantskantoor waarin alle disciplines vertegenwoordigd zijn. Met een originele aanpak en een hoog kennisniveau trekken wij schouder aan schouder op met onze relaties. Wij zijn werkzaam voor kleine, middelgrote en grote ondernemingen (MKB), alsmede voor stichtingen en overheden in alle voorkomende sectoren.


KSG, accountants & belastingadviseurs is een gevestigde naam sinds 1985. Inhoudelijk is ons vak sindsdien veranderd door complexe wet- en regelgeving en vergaande automatisering. Maar de kern is gebleven: het ontzorgen van ondernemers door sparren, proactief adviseren en werk uit handen nemen. Dat doen wij met veel plezier en passie vanuit onze kantoren in Reuver, Kessel en Amstenrade.


KSG, accountants & belastingadviseurs behoort met haar drie vestigingen in Limburg tot de middelgrote accountantsorganisaties in Limburg. Momenteel zijn ruim 50 professionals voor de groep actief, van registeraccountants tot administratief ondersteunend personeel en van juristen tot organisatie deskundigen. Allen met een brede praktijkervaring en expertise op hun vakgebied.

Maak kennis met het team

Het team van KSG bestaan uit een groep ervaren, ambitieuze en enthousiaste deskundigen op het gebied van accountancy en fiscaliteit. Een doorgewinterd en vernieuwend team!

P.H.G. van Soest AA - KSG, Accountants & Belastingadviseurs

P.H.G. van Soest AA

P.J.H. Killaars RA - KSG, Accountants & Belastingadviseurs

P.J.H. Killaars RA

mr. R.L.A. Killaars - KSG, Accountants & Belastingadviseurs

mr. R.L.A. Killaars

R.B.A.C. Aelmans MSc RA - KSG, Accountants & Belastingadviseurs

R.B.A.C. Aelmans MSc RA

L.F.G. Thielen - KSG, Accountants & Belastingadviseurs

L.F.G. Thielen

P.H.A.M Blokker RA - KSG, Accountants & Belastingadviseurs

P.H.A.M Blokker RA

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

KSG, Accountants & Belastingadviseurs