Waarom ver weg als het ook dicht bij huis kan?
Dat is carrière bij KSG.

De tijd van ver weg werken, file staan en alleen maar hard werken om de top te bereiken, is voorbij. Jij wilt niet zomaar werken, je wilt een baan met uitdaging, leergang en impact. Bij een werkgever die bekend staat in de regio. Niet alleen vanwege zijn uitstekende dienstverlening maar ook vanwege zijn loyaliteit naar de regio en zijn werknemers. KSG is zo'n werkgever.

Op zoek naar een stageplek?

Op zoek naar een stageplek waar jouw ideeën werkelijkheid worden dan ben je bij KSG, accountants & belastingadviseurs op de juiste plek. Als een erkend leerwerkbedrijf helpen we jou om te groeien en help jij ons vernieuwen. Bij ons kun je je ambities waarmaken. Start je carriere bij ons intern. Je werkt bij ons al snel voor verschillende opdrachtgevers. Wij geven je voldoende sturing en verwachten van jou een pro-actieve bijdrage. Leer, werk, ervaar en groei met ons samen. Wij brengen materie en praktijk bij elkaar en feliciteren jou straks graag bij het behalen van je titel.

young professional vacatures

Young professional

Net afgestudeerd en nu? Het kiezen van de juiste werkgever is geen gemakkelijk verhaal. Je wilt graag starten op een plek waar je ambities kunnen groeien en voldoende handvaten krijgt aangeboden om dat ook waar te maken. Bij KSG, accountants & belastingadviseurs weten we hoe belangrijk dit is. Niet alleen voor jou maar ook voor ons. Generaliseren of specialiseren? Consultancy of administratie? Belangrijk keuzes. Bij ons werk je aan verschillende projecten voor verschillende werkgevers. Inspirend, afwisselend maar ook hard werken. Groei met ons samen.

Professional

Heb je al enige werkervaring en ben je op zoek naar een organisatie die niet te groot maar ook niet te klein is om je te kunnen ontwikkelen? Dan zit je bij KSG, accountants & belastingadviseurs op de juiste plek. 25 jaar daadkracht in het MKB segment waar klantcontact centraal staat met een hoog niveau van expertise. Groot genoeg voor voldoende afwisseling maar tevens klein om iedereen te leren kennen. Groei met ons mee naar de top. Geef richting met jouw ervaringen en opgebouwde kennis.

Openstaande vacatures

Hou me op de hoogte via de vacature update!

KSG, Accountants & Belastingadviseurs