Werken & leren bij KSG, accountants & belastingadviseursOp zoek naar een stageplek waar jouw ideeën werkelijkheid worden dan ben je bij KSG, accountants & belastingadviseurs op de juiste plek. Als een erkend leerwerkbedrijf helpen we jou om te groeien en help jij ons vernieuwen. Bij ons kun je je ambities waarmaken. Start je carriere bij ons intern. Je werkt bij ons al snel voor verschillende opdrachtgevers. Wij geven je voldoende sturing en verwachten van jou een pro-actieve bijdrage. Leer, werk, ervaar en groei met ons samen. Wij brengen materie en praktijk bij elkaar en feliciteren jou straks graag bij het behalen van je titel.


Net afgestudeerd en nu? Het kiezen van de juiste werkgever is geen gemakkelijk verhaal. Je wilt graag starten op een plek waar je ambities kunnen groeien en voldoende handvaten krijgt aangeboden om dat ook waar te maken. Bij KSG, accountants & belastingadviseurs weten we hoe belangrijk dit is. Niet alleen voor jou maar ook voor ons. Generaliseren of specialiseren? Consultancy of administratie? Belangrijk keuzes. Bij ons werk je aan verschillende projecten voor verschillende werkgevers. Inspirend, afwisselend maar ook hard werken. Groei met ons samen.


Heb je al enige werkervaring en ben je op zoek naar een organisatie die niet te groot maar ook niet te klein is om je te kunnen ontwikkelen? Dan zit je bij KSG, accountants & belastingadviseurs op de juiste plek. 25 jaar daadkracht in het MKB segment waar klantcontact centraal staat met een hoog niveau van expertise. Groot genoeg voor voldoende afwisseling maar tevens klein om iedereen te leren kennen. Groei met ons mee naar de top. Geef richting met jouw ervaringen en opgebouwde kennis.

Openstaande vacaturesOpen sollicitatie

Geen vacature beschikbaar of niet direct iets wat je zoekt? Dat betekent niet dat we niets te bieden hebben. KSG, accountants & belastingadviseurs is altijd op zoek naar naar talentvolle kandidaten die een waardevolle betekenis kunnen hebben binnen onze organisatie. Overtuig ons en we zullen met je contact opnemen. Klik op onderstaande knop om de open sollicitatie procedure te starten.

Sollicitatie procedure starten

Afbeelding logo Ecabo gecertificeerd leerbedrijf