Bent u ondernemer? Doe dan nu de MKB-branchescan.

De MKB-branchescan helpt u om inzicht te krijgen in uw positie in de branche. Het invullen neemt slechts enkele minuten in beslag en u krijgt direct een persoonlijk adviesrapport. Dit bevat naast kansen en bedreigingen de kritische prestatie indicatoren (kpi’s), financiële verwachtingen per branche en de adviesbehoefte ten aanzien van de accountant. De resultaten worden afgezet tegen de branchegemiddelden. U weet dus direct hoe u staat ten opzichte van de concurrent.

Deze scan is speciaal ontwikkeld om u met informatie te voorzien inzake uw positionering binnen de branche. Na het invullen van het formulier, waarvan de uitkomsten anoniem worden verwerkt, ontvangt u van ons een gratis adviesrapport. Heeft u vragen na aanleiding van dit rapport? Neem dan contact met ons op. Een voorbeeld rapport kunt u hier inzien: Voorbeeld Adviesrapport Automotive

Deze MKB branchescan wordt u aangeboden door het SRA. Het betreft een extern formulier waarbij de privacy verklaring van het SRA van toepassing is. Door het gebruik te maken van dit formulier gaat u akkoord met deze privacy voorwaarden.

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

KSG, Accountants & Belastingadviseurs