SRA | 27-03-2017 | Leestijd:

Bent u een innovatieve mkb-er dan komt u mogelijk in aanmerking voor de MKB-Innovatiestimulering Regio en Topsectoren (MIT). Deze regeling gaat op 11 april 2017 open.

Het doel van de MKB-innovatiestimulering Regio en Topsectoren (MIT) is het stimuleren van innovatie bij het midden- en kleinbedrijf over de regiogrenzen heen. De bijdrage vanuit deze regeling blijkt voor mkb-ondernemers nét dat steuntje in de rug om een innovatieproject van de grond te krijgen. In 2017 is er ruim € 55 miljoen beschikbaar voor kennisvouchers, innovatieadviesdiensten, haalbaarheidsprojecten en R&D-samenwerkingsprojecten.

Openstelling

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) heeft de openings- en sluitingsdata van de MIT bekendgemaakt. Deze zijn voor 2017 als volgt:

  • 11 april 2017 (vanaf 9.00 uur) opening voor de kleine instrumenten: kennisvouchers, innovatie-adviesprojecten en haalbaarheidsprojecten en de twee TKI-instrumenten Netwerkactiviteiten en Innovatiemakelaars. De afhandeling van de aanvragen gebeurt op volgorde van binnenkomst.
  • 30 juni 2017 (17.00 uur) sluiting van de twee TKI-instrumenten Netwerkactiviteiten en Innovatiemakelaars.
  • 3 juli 2017 (vanaf 9.00 uur) opening voor R&D-samenwerkingsprojecten (afhandeling volgens het tenderprincipe).
  • 7 september 2017 (17.00 uur) sluiting MIT voor de kleine instrumenten en de R&D-samenwerkingsprojecten.

Tip: Meer informatie over de MIT is terug te vinden op de internetsite van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl).

uur vanaf regio mkb mit open innovatiestimulering instrumenten samenwerkingsprojecten innovatieregeling

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

KSG, Accountants & Belastingadviseurs