Qredits biedt nieuw mkb-krediet aan

Speciaal voor ondernemers die een financiering nodig hebben en hiervoor niet bij de bank terecht kunnen, biedt Qredits vanaf begin november het nieuwe mkb-krediet aan. Heeft u start- of groeiplannen dan kunt u bij deze kredietinstelling terecht voor een zakelijke lening van maximaal € 150.000.

Qredits
Qredits staat voor Stichting Microkrediet Nederland. De organisatie die opereert zonder winstoogmerk is een samenwerkingsverband tussen het ministerie van Economische Zaken, het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, verzekeraars en de grootste Nederlandse banken.

Mkb-krediet
Sinds begin november biedt Qredits aan startende en bestaande ondernemers in het mkb (midden- en kleinbedrijf) een zakelijke lening aan van minimaal € 50.000 en maximaal € 150.000. Er gelden een aantal voorwaarden. Zo staat het krediet alleen open voor (startende) ondernemers of wanneer u plannen heeft om een bedrijf over te nemen. Verder mag u niet voor 100% naar het buitenland exporteren. Voorwaarde is ook dat u geen bancair krediet heeft of een bancair krediet van minder dan € 150.000. Ook kunt u niet meer dan 40% van het totale kredietbedrag aan werkkapitaal financieren.

Rente en kosten
Het mkb-krediet is een zakelijke lening en dat betekent dat u ook rente en kosten kwijt bent. De rente, die wordt vastgezet gedurende de looptijd van uw lening, varieert momenteel van 8,75% tot 9,75% en is afhankelijk van het ondernemingsrisico. Verder berekent Qredits afsluitkosten van 1,5% van de lening. Tot slot kan er niet boetevrij worden afgelost op het mkb-krediet.

Tip: Wilt u meer weten over het nieuwe mkb-krediet check dan de site van Qredits.

ondernemers lening rente terecht zakelijke nieuw mkb biedt qredits krediet

29-11-2013 | 11:52 | Informanagement
Deel via:

Blijf op de hoogte, geef je op voor onze maandelijkse nieuwsbrief


Of volg ons via LinkedIn/Twitter

  

Zoeken in nieuwsbank

Gerelateerde diensten