SRA | 01-02-2013 | Leestijd:

Hoe veilig is uw bedrijf en kunt u de veiligheid vergroten? Vanaf dit jaar is er een nieuwe aanpak Veiligheid Kleine Bedrijven. Valt uw bedrijf onder het begrip 'klein', is deze gevestigd in een winkelgebied of op een bedrijventerrein en heeft u een Keurmerk Veilig Ondernemen dan kunt u dit jaar gratis een VKB-scan laten uitvoeren.

Veiligheidsscan
De scan is gratis voor kleine bedrijven. Het gaat dan om bedrijven met maximaal 10 fulltime medewerkers. Maar ook als uw bedrijf bestaat uit maximaal 5 vestigingen (en maximaal 10 fulltime medewerkers per vestiging) komt u in aanmerking.

Bedrijven met een Keurmerk Veilig Ondernemen die gevestigd zijn in winkelgebieden of op bedrijventerreinen worden in principe automatisch benaderd voor de VKB-scan. Wilt u niet wachten of is uw bedrijf niet gevestigd in een dergelijk gebied dan kunt u uw bedrijf zelf aanmelden. Alles over de aanpak veiligheid kleine bedrijven in 2013 kunt u nalezen op de site Aanpak veiligheid kleine bedrijven, www.hoeveiligisuwzaak.nl/vkb/

Subsidie
Wilt u op basis van de veiligheidsscan investeren in maatregelen om de veiligheid van uw bedrijf te vergroten, dan krijgt u onder voorwaarden de helft van die investering vergoed, tot een maximum van € 1.000.

bedrijf bedrijven gevestigd veiligheid gratis veiligheidsscan veilig aanpak vkb scan

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

KSG, Accountants & Belastingadviseurs