Altijd het laatste nieuws ontvangen:

Wie zijn wij

 

De Killaars Steeghs Groep behoort met haar drie vestigingen in Limburg en één in Duitsland tot de middelgrote accountantsorganisaties in Limburg.

Momenteel zijn ruim 80 professionals voor de groep actief, van registeraccountants tot administratief ondersteunend personeel en van juristen tot organisatie deskundigen. Allen met een brede praktijkervaring en expertise op hun vakgebied.

Locatie Reuver Locatie Amstenrade Locatie Kessel

Reuver

Amstenrade

Kessel

Het opbouwen van een langlopende relatie met haar cliënten staat centraal in de werkwijze van de Killaars Steeghs Groep, waarbij een persoonlijke benadering voorop staat. Daarom werken de medewerkers van de groep vanuit de diverse disciplines in vaste Teams voor dezelfde clienten. De client heeft te allen tijde een vast aanspreekpunt in de persoon van de teamleider.


De werkzaamheden van de Killaars Steeghs Groep zijn gericht op ondersteuning en advisering van het management van haar clienten. Hierbij wordt een klankbordfunctie aangeboden, onder andere door het opzetten van een fiscale en juridische structuur en/of de ontwikkeling van de bedrijfsstrategie op langere termijn.


De Killaars Steeghs Groep beschikt over specialistische kennis van uiteenlopende branches en voor bijzondere diensten, zoals de begeleiding van overnames en fusies, subsidietrajecten en bedrijfsopvolging.

Met de Killaars Steeghs Groep beschikken clienten over specialisten op het gebied van:

  • Accountancy;
  • Bedrijfseconomische en managementconsultancy;
  • Fiscale en juridische dienstverlening;
  • Subsidieverlening;
  • Administratieve diensten en
  • Personeelsdiensten.


Door een direct contact met de cliënten en het inspelen op actualiteiten en innovaties op het gebied van accountancy en fiscale dienstverlening heeft de Killaars Steeghs Groep een identiteit waarin ondernemers zich zullen herkennen.

Voor de regio Duitsland werkt de Killaars Steeghs Groep samen met Mecklenburg & Hoffmann GmbH. Voor meer informatie over deze samenwerking klik hier.

Go to Top